Summer and sunshine..

..NOT!!

Här snöar det för fullt, stora fina flingor men ändå - SLUTA!!! Jag vill ha barmark, solsken och plusgrader. Detta är ju inte alls roligt, men vad ska man göra när man bor i sverige, bara gilla läget.

Imorse var jag förvirrad, som vanligt, när klockan ringde då jag trodde det var helg fortfarande, så jag ignorerade klockan 2 gånger innna hjärnan kom ifatt och informerade att du ska UPP Johanna. De är ofta jag glömmer bort när jag ska upp, vilken dag det är och vad planen är för dagen sådär när det ringer..tror jag blivit senil! Men jag kom upp och slängde mig i duschen för att pigga upp mig själv lite. Det bästa på morgonen är att slå sig ner i "sminkrummet" och känna lugnen samtidigt som man fixar sig. Lite egentid!

Fick brottom på slutet och kom lite sent, men vad gör 5 min och 100 år..right? Cyklade till skolan vilket är skönt för då får man sin dos av frisk luft innan man ska stänga in sig. Sitter nu i skolan med grupparbete, fixar med det sista i presentationen och arbetet. Ska presenteras imorgon eftermiddag så vi har gott om tid på oss, men alla dessa småsaker tar sådan tid.

Worki worki!

Kommentarer
Postat av: Erika Agneryd

Vad rolig din blogg verkar vara. kommer definitivt läsa din blogg igen! :p Ha en trevlig vardag :p

2011-02-22 @ 19:04:58
URL: http://jade.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0