Nystart Cambridge

Var precis hos min Cambrigderådgivare Anneli och shoppade nya soppor. Alltid lika härligt att besöka henne för man känner sig alltid så motiverad när man cyklar hemåt. Likaså idag!

Kollade igenom nya numret av Cambridge tidningen där man kunde läsa om en tjej/kvinna som gått ner 55 kg på lite mer än ett år..och en annan som gått ner över 30 kg på bara tre månader tror jag det var - OMG!! De är sjuka siffror och jag hoppas att jag också klarar mig bra och kan skryta om siffror bara halvvägs till det.

Mitt första mål är att gå ner 8 kg och jag hoppas att jag gör det rätt snabbt. Ska prova på REN kur vilket betyder att jag enbart ska dricka mina soppor 3 gånger om dagen samt dricka minst 3 liter vatten om dagen. Jag delar mina soppor på två vilket betyder att jag dricker 6 ggr om dagen vilket fungerar mycket bättre då man inte är lika hungrig...och delvis för att jag inte kan dricka en hel på 10 minuter :p

Något jag måste göra är att komma på ett sätt att belöna mig. Första belöningen blir att beställa lite saker från Glitzy-glam, en nyckelknippa och en Tumbler med sugrör.

Från Glitzy-Glam.com


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0