Härlig söndag - återhämtning

God morgon sunshine!!

Jag lämnade den SKÖNA sängen, som jag saknat väldigt mycket, vid 10 då älsklingen kom hem som jobbat natt med att rodda ner Guldfesten eller va den nu heter som var igår. Stackarn ligger deckad i soffan nu efter lite frukost och ska tillbaka vid 17. Slit och släng!

Det är en härlig söndag, solen kikar fram i Kalmar vilket är riktigt härligt för en gångs skull. Underbart skönt att komma tillbaka till landet och de inte ligger massa snö på marken och är -15 utan tvärt om rätt trevligt och Kalmar visar upp sin braiga sida!

Idag är planen att komma ikapp med skolarbete eftersom vår lärare beslöt sig för att börja Management consulting and Change management en vecka tidigare än syllabus sa. Sååå nu ligger jag en vecka back pga Thailand. Inga uppgifter att göra men måste läsa in mig på vad kursen går ut på och spana igenom slides som förelästs. Sedan blir det en promenix för vädret är så fint!

Ha en bra söndag!

Ps. dagens roliga - jag gick INTE upp i vikt i thailand utan gick NER i vikt, haha trots gigantiska mängder godis och läsk!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0