Träning

Jag är heeeelt slut, både fysiskt och psykiskt..känner mig helt koko och out of it! Men så är det väl ibland antar jag...ska lägga mig tidigt och soooova :)

Har varit superduktig i veckan och hittils tränat tre gånger! Först ett jympapass i måndags, sedan gymmade jag igår och idag efter skolan var jag på ett spinningpass. Känns otroligt skönt att vara igång igen, har inte tränat på riktigt sedan i april och man kan verkligen säga att jag inte är i form!!!!!!!!! Men nu JÄKLAR är det dags igen, ska komma igång med träningen på riktigt och träna 4-5 pass i veckan. Jag brukar köra på 5 pass i veckan med en vilodag i veckan och en vilodag på helgen och de funkar bra för mig. Mixar lite som jag känner med mer jympa eller med spinning, gymmet tycker jag är superkul så blir iaf 2 pass där i veckan :)

I helgen ska jag läsa typ 700 sidor, eller nja 100 iaf :p Kom lite efter denna veckan då jag missade att vi skulle läsa kapitel två också :p Ops! Men annars blir det lungt..ska tvinga älsklingen att organisera sina verktyg i lilla rummet och se hur vi ska lösa förvaringen...funderar på att köpa en större hylla med massa lådor med förvaring! Så läsa och organisera är våran helg :)

Nästa -  Sängen!!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0