Grupparbeten all day long

Började dagen med ett besök hos frisören, gick till Frank vilket jag hört både positiva och negativa saker om men verkar som dom blivit bättre på senaste tiden. Iaf så färgade jag håret mööörkt (väldigt mörkbrunt) och klippte mig en lugg precis som tänkt. Blev helt okej..dock är håret lite mörkare än tänkt tror jag..hon förstod nog inte riktigt vad jag menade men de är absolut fint, som mitt hår såg ut förra vintern exakt faktiskt :) Men det gör det ju bara lättare sedan när utväxten kommer fram.

Resten av dagen har vi suttit på Eklunds City Café och arbetat med olika grupparbeten, först möte med Casegruppen och sedan påfyllning till Projektgruppen. Känns bra faktiskt och vi kommer bra överrens! Vid 16.45 var vi klara och jag fick skynda mig till Friskis eftersom jag beslutat mig för att gå på ett Jympapass vid 17. Men jag skyndade mig och var på plats i tid!!!

Nu har jag suttit och läst på, och jämfört Google och Apple vilket är min del i Caset :) Danska Hollywoodfruar på tv..haha love them!!

Ciao

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0