Middag och försäljning

Nu har vi sålt Richards gamla soffa..så tomt och fint de blev i både vardagsrummet och lilla rummet = me likie!!!

Jag har spenderat majoriteten utav dagen på biblioteket med min grupp diskuterat de sista på rapporten och gick sedan över till att förbereda presentationen som vi ska hålla på onsdag. GUD så skönt det kommer vara när vi lämnat in den och är KLARA. Vi har arbetat i nio veckor med detta så fan om de inte blir bra :p Känns fin fint dock så är inte så rädd!

Efter biblioteket åkte jag och älsklingen till skolan var att kolla upp grupprum med projektor så vi kan öva innan presentationen på onsdag, sedan åkte vi till Bauhaus för att kolla kakel till köket och kors i taket jag tror vi hittatde det. Dock stod inge pris och ingen info men oh well är rätt basic så förhoppningsvis inte då farligt. Känns väldigt skönt!!

Matshopping blidde det också, fint och fullt i kylen också!! :) Yay!!

Kommentarer
Postat av: rock n roll mamma

vad handlar projektet om?



foton gör en blogg lite mer levande så att säga=) så lägg in lite vettja! men visst, det tar ju lite tid så man förstår ju att inte alla hinner. vi har en funktion som gör att vi kan tidsinställa inläggen. vilket är skönt för då slipper man ju skriva på dagarna. jag fixar det på kvällarna! perfekt!

2010-10-19 @ 09:41:55
URL: http://emis.myshowroom.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0