En helg i Jönköping

Nu är jag och älsklingen tillbaka i Kalmar efter en jättemysig helg i Jönköping. Hotellet vi bodde på Savoy kan jag starkt rekommendera, låg mitt i stan och rummen var riktigt fina..designhotell all in! Dom hade relaxavdelning med jacuzzi och bastu men tyvärr var jacuzzin sönder, men vi fick biljetter till ett närliggande spa istället och gick dit imorse innan vi åkte hem.

I lördags när vi kom till jönköping åkte vi direkt till shoppingcentret A6 som skulle vara "ett av sveriges största" men jag blev verkligen inte imponerad. Visst större än dom i Kalmar och de mesta fanns men inget direkt spännande. Jag köpte de mesta av de jag skulle..strumpor, hantlar, yogamatta, varmare tröjor, svart cardigan. Dock hittade jag inga underkläder, varmare "vanliga" skor eller leggings så de får jag ta och hitta här i Kalmar istället. Vid 16 checkade vi in och tog det lungt innan vi hade bokat bord på restaurangen i/brevid hotellet, två rätters som var god..eller var trerätters för man fick nån liten (då menar jag LITEN) pajbit innan förrätten. Gott vin drack jag till också..supergott rödvin och jag blev positivt överraskad.

Efter middagen gick vi på bio och såg "The Other guys" som var RIKTIGT rolig, hahahah jag skrattade sjukt mycket och ibland i ca 5 min så de andra undra nog va jag höll på med :p Den rekommenderar jag också! Underhållande och inte helt förutsägbar, blev positivt överraskad!!! :)

Imorse gick vi på spa innan vi checkade ut och tog en sista tur förbi A6, idag köpte vi bestick..värsta kapet!!! 1999:- skulle settet på 44 delar kostat men var nedsatt till 999:- underbart med riktiga bestick och nu kan vi lägga undan de gamla (i två olika versioner). Jag är sjukt nöjd för dom är sååå fina! :) Sen blev det en tur förbi Gränna och polkagrisshopping (jag köpte två halvstänger..haha tuttifrutti rekommenderas EJ) innan vi åkte tillbaka till Kalmar!!

Tack för en mysig helg älsklingen min!!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0