TGIF

Helgen är väldigt nära nu..men ska klara av en eftermiddag i skolan innan de officiellt är helg. Dock är det ingen ledig helg utan jag ska skriva ett arbete i konsumentbeteende, dock känns det mer roligt än jobbigt så tur är väl det! Lite lediga timmar blir det nog iaf, arbetet som ska skriva är bara på 4 sidor så är inte jättestort vilket är trevligt men ganska mycket research kommer det bli för att hitta allt som behövs :)

Annars är vädret regnigt i Kalmar, har varit de dom sista dagarna - Bu!! Men idag tittar solen faktiskt fram lite och de är bara blött på marken, mycket bättre än blött i luften! Som sagt blir det några timmar i skolan.. 12.30-15.30 vilket är en väldigt konstig tid men så blir det när dom flyttar lektioner och de inte finns salar till alla - sjukt bra Linnéuniversitetet!!! Efter skolan, eller ja vid 15.30 ska jag på spinning så smiter iväg lite tidigt från lektionen, härlig start på helgen!!

Denna mössa från Sid and Sally får gärna flytta in hos mig, 599:- (aj)

Nej nu ska jag läsa andra artikeln inför föreläsningen..läste nyss en och ja Kulturell intelligens låter ganska intressant, dock inte i den artikeln :p ATTACK!!

Ha en fin dag!!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0