Ta bort akrylnaglar hemma

Jag älskar att ha långa naglar, dock så är mina naturliga naglar väldigt tunna så dom hinner inte bli så långa innan dom "själv dör" så att säga! Därför har jag i några omgångar provat att ha akrylnaglar och de har funkat superbra.

Salongen jag går på i Kalmar heter Nail and Spa och ligger på Södralånggatan (har jag för mig) dom är riktigt billiga och relativt bra beroende på vem man får. Mannen som jobbar är överlägset bäst då han är otroligt noggran..kvinnan/kvinnorna är inte lika fokuserade och då blir det självklart inte ett lika bra resultat!

Nu utan akryl..ville spara lite längt men klippte av en heel del :p

Nu har jag dock inte haft tid och inga pengar att gå och få en påfyllning, var nog en 5 veckor jag var där sist skulle jag tro och de höll OTROLIGT bra denna gången. Men nu blir det som sagt inget förens senare..om inte innan så gör jag absolut i thailand. Men är rätt viktigt tycker jag att naglarna får andas lite och vara sig själva för en stund så därför tog jag av naglarna idag!

Så här ser dom ut nu, rosa lack och sedan några blommor på några naglar

Att ta bort akrylnaglar:

Ta en bunke och fyll upp med varmt vatten, de ska vara så man precis kan stoppa ner fingret utan att bränna sig. Efter det tog jag en plastpåse (3 liter) och sprutade i lite mer än hälften av en vanlig acetonflaska som man köper i mataffären. Sen är det bara att stoppa ner påsen i vattenbadet, och sätta fingertopparna i acetonbadet. Så satt jag ett bra tag, man känner att lagren av något "gele-aktigt" åker av.

Tog nog en timma innan allt mitt försvann..så antagligen var mitt vatten lite för svalt. Men resultatet blir super och hela nageln som den är under blir bevarad!

För att fräscha upp de små stumparna klippte jag av en del, filade på övre "skadade" delen utav naglarna för att få de lite slätare. Lackade de rosa och målade på små blommor med hjälp av svart och vitt nagellack + en tandpetare.

Faktiskt skönt att vara "kortnaglad" igen!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0