Recension utav Mac

Jag har ju inte visat upp vad jag köpte när jag var i Stockholm tidigare i veckan, mina första mac-produkter och är otroligt nöjd så fler köp blir det absolut!

- Först ut och den jag var mest spänd på var "Mineralize skinfinish natural" och jag är OTROLIGT nöjd, den ger verkligen perfekt hy. Man har på den efter foundation med en stor puderborste gärna för att inte få det allt för tjockt, då ser det lite för mycket ut. Det går också att använda en svamp för att de ett lite mer täckande resultat..alltså lite beroende på vad man är ute efter! Kostade 270:- och ger den  +

- Ögonskuggorna jag köpte var Woodwinked, Club, Satin Taupe och Shroom i en palett. Woodwinked är en ljusbrun med väldigt mycket skimmer, Satin Taupe är liknande men slaget mörkare. Shroom är en ljus highlighter som är perfekt, inte allt för mycket färg utan mest skimmer. Club är en ovanlig färg, skulle säga att den är grön, röd och grå beroende på vilket ljus man tittar i, perfekt under längre ögonfransarna. Kostade 115:- per styck och sedan paletten för 45:-.

Mineralize Skinfinish Natural i färgen Medium

Ögonskuggor i Woodwinked, Club, Satin Taupe, Shroom.


Kommentarer
Postat av: kerstin

Vilka fina skuggor! Skinfinishen är jag också riktigt sugen på =)

2010-11-08 @ 21:23:44
URL: http://skimmerskuggan.blogspot.com
Postat av: Jojo

SV: Jag vet, älskar dom allihoppa :) Skinfinishen är galet bra, rekommenderar den otroligt starkt!! :)

2010-11-08 @ 22:19:07
URL: http://jojoaug.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0