Planering på hög nivå

Nu har jag påbörjat tentan i ICC (interkulturell kommunikation) vilket jag tyckte var otroligt duktigt! Och med påbörjat menar jag att jag gjort själva dokumentet, skrivit in kurslitteraturen i referenslistan, skrivit rubriker för de olika frågorna samt planerat i detalj vad jag ska skriva när så att de blir klart i tid. Jag arbetar smidigast när jag har ett schema att följa, då är jag mer effektiv för jag vet att jag är "ledig" när jag skrivit uppgiften jag gett mig själv för den dagen.

Enligt min plan ska detta ta 9 dagar att skriva, då har jag några dagar emellan som är avsedda för grupparbete, andra inlämningar och så vidare. Rätt lungt och jag är inte ett dugg stressad över tentan..har till och med 6 dagar till att läsa igenom, skriva om och så vidare. ALLT är planerat! Haha thats me!

Nu har jag suttit i telefon då jag nästan fick en hjärtattack då jag öppnade posten, men de var ett missförstånd så allt är bra...bara posten som inte velat dela ut min post eller något förra månaden (idioter). Fick mina biobiljetter från Globen Ögonklinik då jag ver referens och även ett intyg till mitt körkort då mina villkor ska bort (att jag ska ha linser). Så de ska jag fixa med också!

Nej om jag skulle hitta något att äta och sedan skriva dagens 1,5 sidor till hemtentan!
Ha en fin dag! :)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0