NYX Cosmetics

I slutet av oktober, närmare bestämt 31 oktober, la jag en beställning hos CherryCulture.com då jag var otroligt nyfiken på märket NYX Cosmetics. Jag kollar rätt mycket på YouTube och följer ett antal "YouTube Makeup Gurus" och NYX är relativt vanligt då de i USA är ett väldigt billigt märke - så när jag hittade CherryCulture.com och de hade 20% rabatt blev det en beställning.

Jag beställde 8 ögonskuggor, 4 läppstift, 5 ögonskuggspennor, 1 läpppenna, 1 eyeliner/ögonbrynspenna, 3 läppglans och 2 blushes. Allt låg förpackade i bubbelplast och med massa papper i en liten kartong - ingenting var skadat och i perfekt skick.

Jag beställde fem stycken "Jumbo Eye pencils" i otroligt fina färger! Dom är verkligen otroligt snygga, min favorit är Iced Mocha vilket är en ljus skimmrande brun som är perfekt under en brun skugga dom gör att skuggan "poppar". Dom är super allihoppa! Kostade 3,50 dollar styck, alltså 24 kronor.

 

 

Dessa är de bästa köpen, två blushes i färgerna Angel och Peach. Angel är HELT OTROLIG, lagom rosa, lätt att blenda, passar fantastiskt till vilken sminkning som helst. Om jag skulle rekommendera en produkt skulle de vara denna. Kostade 5,95 dollar styck och var de dyraste jag köpte, 40 kronor :p

 

Midnight, Hot Pink, Deep bronze, Barely There, Pure skin, Red Bean Pie, Eucalyptus, Blue Marine

Här är de åtta ögonskuggorna jag beställde, dom har en väldigt mjuk konsistens med en pigmentering som är out of this world. Varje en av dem är otroligt vacker och ser ut exakt som på bilderna. Kostar 3,99 dollar styck - 27 kronor.

 

Läppstift i Ceto, Heather, Tea Rose och favoriten Thalia.

Läppstiften rekommenderar jag också starkt, dom är otroligt krämiga. Hållbarheten är inte super men dom kostade 2.50 dollar styck, ca 17 kronor.

 

Sist men inte minst; tre stycken läppglans. Ett mega shine i Sweet Heart samt två NYX Girls Round Lip Gloss i Amethyst och Kiss. Kostade 3,99 dollar respektive 2 dollar. Underbara, dock är doften lite konstig..skulle säga att dom luktar lätt kemisk citron. Mina favoriter är NYX Girls Round Lip Gloss..fina färger och sitter bra på läpparna!



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0