Julsminkning

Godmorgon, eller ja mer förmiddag förresten!! :p

Jag känner mig pigg och allert idag, sov till nio..eller ja var i dvala 8-9 så halvsov mer, mycket trevligt! Skuttade upp då jag kände doften utav kaffe - mums, då går det snabbt upp ur sängen! Men sen gick det segt, frukost, kaffe, juice, platta håret, kläder..mycket jobbigt :p

Eftersom jag har min fina palett med massa färger måste jag ju använda dem..så idag blev det en "julsminkning" med rött, en vit med toner av gult samt en vit skugga. Lite häftigt får jag säga :p Jag är fegis med färger i vanliga fall men nu jäklar är de dags att krypa ur skalet! Dock gick det inte att fånga på bild..haha så bra är inte kameran (eller kanske fotografen).

Om en timma ska jag till skolan och möta upp Janina för att gå igenom uppsatsen, sedan har vi föreläsning 13-17, omg! Jag trodde de var till 16 så bokade ett spinningpass till 17..så får smita ut lite tidigare. Halva klassen är iväg på Seabattle så kan bli lite tomt i klassrummet, dagens höjdpunkt (förhoppningsvis) är att vi får tillbaka första tentan idag! GAH jag är så nervös!! Ber till gud att de gick bra!!

Happy tisdag!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0