I biblioteket

Befinner mig i biblioteket där vi arbetar med ett grupparbete inom kursen för Intercultural communication som ska presenteras nästa vecka, på onsdag har jag för mig. Vi ska hålla en presentation och sedan följer en diskussion om ämnet. De lustiga är att vi fick välja mellan olika länder på en lista, var ca 6 val och ALLA grupper har valt Thailand. Troligtvis då vi har många asiater i klassen och framförallt thailändare.

Kommer bli spännande eftersom jag antar alla valt olika infallsvinklar..gah!! Men vi får rocka gärnet så ska de nog bli bra. Vi fixar med presentationen just nu, Xin är vår photoshopman/computer guy i klassen så de är perfect att han är i vår grupp. Man blir impad av hans kunskaper minst sagt :)

De snöööar massor i Kalmar för övrigt, tur var fick jag skjuss av älsklingen imorse, då jag som vanligt försov mig..haha var 100% säker att de var helg imorse när jag vaknade :p Ooops! Men kom itid så de var ju härligt, nu längtar jag på riktigt efter att plocka fram julsakerna. Blir till smygstarta ikväll efter ett pass på friskis! :p

Ohh...NYX recensionen kommer idag, han inte fixa den igår..sorry!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0