Tripp till Karlskrona

Herregud jag kunde inte sova igår, svettades och frös varannan sekund..kunde inte ligga stil, hade ont i huvudet..allt var verkligen skit! Vaknade i en hög med svett verkligen otroligt mysigt - not! Men de var bara att hoppa upp och in i duschen för att försöka chocka igång kroppen inför dagen.

I förmiddags blev det en tur till biblioteket för att skriva under papper till kårstyrelsen och sedan en tur till "downtown" kalmar för presentshopping då det är så att de är en TANT som fyller år imorgon. Gick snabbt och sedan åkte jag hem och tokskrev en till på empirin i uppsatsen. Tycker om när man läser de man skrivit tidigare coch blir stolt över det :p Hihi go me!

Sedan bar det av mot Karlskrona då jag skulle på anställningsintervju hos Stena Line vid 14, en fin liten tur med inslag av regn (uscha) men annars har de varit riktigt fint väder och VARMT i Kalmar idag..kors i taket! Intervjun gick bra, lite osäker om jag vill ha tjänsten då de troligtvis inte är heltid, de vet inte riktigt. Men men alltid bra med jobb!!

Sedan hem och så har jag skrivit uppsats hela kväller men en paus för lite HOCKEY!! Go sveeeerige!!
Nej nu börjar jag bli trött!
Ciao

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0