En snabbis i Kalmar

Hej hopp!

Igår kom vi tillbaka till Kalmar..han PRECIS tillbaka till Kalmar i tid för jobbet så de var perfekt. En härlig liten resa blev det, känns som vi var borta en helg och nu är det helt plötsligt helg igen :) Yay! Kassan tyckte också om resan..får ut en 2000:- på de tre dagarna och de skriker mitt sparkonto efter då jag betalat resan och tv-möbeln. More money to the people!!

Idag slutförde vi vår kurs i språk och begrepp, sista seminariet gick riktigt bra och de gjorde även de första..så antar att vi får godkänt om vi inte skrivi de fyra minirapporterna helt fel :) Fick veta att jag är minst godkänd på arbetet jag skrev om flygbranschen (får veta betyget imorgon). Imorse var jag i skolan vid halv nio och då skrev vi sista rapporten, haha sista minuten neeeej då :p Efter seminariet vid 12 blev de mat, lite span efter sandaler och sommarkläder, träning på Friskis, fika + plugghjälp med Alex och till sist jobbet...

Imorgon tar jag bussen till Stockholm..MAMMA!! Fick New Moon och en tidning av min världens bästa pojkvän så har fullt upp på bussen, wow så skönt de är att vara leeedig!!

Ciao!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0