En dag på biblioteket

Vi har som sagt precis börjat att arbeta med vår uppsats..sakta men säkert börjar vi få koll på läget och idag satt vi på biblioteket några timmar och letade litteratur. Vi gick nog en 3 rundor med famnarna FULLA med böcker..var som ett spår efter mig med böckerna jag tappat.

Så otroligt effektiva var vi inte...men jag kan omöjligt vara effektiv på biblioteket, de är liksom omöjligt hur mycket man än försöker!! Vid 14.30 gav vi upp och jag cyklade till Friskis där jag gymmade i 1,5 h. Blev en hel del kondition innan jag körde min gymrunda :) Älskar och träna och har helt klart kommit in i en träningsperiod, vilket kommer behövas inför min och Katrins resa till Egypten om 14 dagar!!!!!!!!!!!!!!!

Denne kom igår..tillsammans med senaste numret av Veckorevyn, var ett tag sen man läste den! Tack!

Sedan var det jobb, jag var STÖRT hungrig under hela passet men min dag lös upp då underbara Daniel gick runt och delade ut små påskägg med godis (dock rätt äckligt men lite var ätbart) TACK! Smärtan i magen blev dock värre :( Den ville ha mat. Efter jobbet hämtade Älsklingen mig och vi åkte hem till "mig"/Elin och hämtade min resväska och SOMMARKLÄDER!! Hittade shorts och annat kul jag ska prova...nu hoppas jag ja får på mig shortsen annars blir de matstrejk!!! :p

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0