Petig

Ibland är jag petig, sådär osvenskt och säger vad jag tycker. Det gjortde jag absolut aldrig innan jag åkte till USA, haha lärde min massa bra saker där borta, typ klaga! :p Amerikanarna är hårda så lärde mig lite vettiga saker om service. Ibland är det nödvändigt att putta undan jantelagen och stå för vad man tycker.

Under lunchen idag var jag och fick manikyr..jag är lagom lycklig just nu! För det första var dom 35 min sena..inte okej! Och när jag väl fick slå mig ner gick väl allt bra...tills dom skulle lacka. Då var det en annan kvinna som skulle göra det, mindre lyckat kan jag säga. Franskmanikyr no way, hon målade som en 4 åring, jag skämtar inte! Rakt är det någolunda men nej de är inte fint. De sa jag till om också men jag hade inte tid att sitta kvar 10 min till eftersom lunchen redan var slut då.

Oh well..inget annat än att jag själv får göra om det. De andra var ju jättebra men inte lackningen och de är ju faktiskt det man ser! Så älsklingen kommer med lacken så ska jag allt vara min egen nagelstylist! Dom borde anställa mig att sköta lackningen from now ;)

Några timmar kvar på jobbet sedan ska vi köra mot Malmköping.
Ciao

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0