ANTAGEN Magisterprogram!

Fick precis veta att jag blivit ANTAGEN till magisterprogrammet jag sökt till - Leadership and Management in International Context här i Kalmar!!!
  
Linnéuniversitetet

Programbeskrivning:
Strategiskt ledarskap på internationella marknader är inriktningen på detta magisterprogram. Tillsammans med dina studiekamrater kommer du att få prova på att jobba med konkreta projekt inom affärsutveckling.

Utbildningen ger dig unik kompetens inom internationellt affärsmannaskap och strategiskt ledarskap.
Du och dina studiekamrater utvecklar egna analysverktyg samtidigt som ni konkret arbetar med intressanta projekt för skapande och kreativitet. På så sätt tränas du i att bygga upp en personlig och professionell kompetens i konsten att leda andra via konsten att leda sig själv, samt att kunna umgås i och bemästra internationella miljöer.
Personliga och professionella projekt går hand i hand och präglar hela programmet. Du får den extra specialkunskap som kan vara avgörande i konkurrensen om ett attraktivt arbete.

Yrkesliv:
Efter examen är du särskilt lämplig för arbete inom internationella företag och organisationer, speciellt inom konsultbranschen och stabsfunktioner på globala företag.

YAY!! Kommer bli skitkul, och roligt/utmanande att det är på engelska också med utbytesstudenter också!! :)


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0