AC på stranden!?

Idag var första dagen som vi åkte till stranden och njöt lite av solskenet, holy shit va varmt de var idag...och forfarande är!!!! Vaknade när älsklingen gick upp men låg kvar några minuter innan även jag tog modet och lämnade sängen. Blev frukost och kaffe i lugn och ro innan vi packade och hoppade i bilen och åkte över till Öland och hittade oss en plätt att slå oss ner på - VARMT!

Jag låg och läste, åt jordgubbar och drack saft..älsklingen kollade på människor och skrattade åt misslyckade vattenskidåkare :p Prövade oss på ett dopp också, älsklingen hade vattnet upp till låren och de räckte för honom - mes ;) Jag tog en liten simtur på 2 meter innan jag hoppade upp. Jobbigt när de är såååå långgrunt! Vid 14 tiden åkte vi hem, duschade och gick över till födelsedagsbarnet Annica för att fira henne. Fick matpaj och till det jordgubbspaj, MUMS! Paj paj paj paj..

Efter maten gick vi ner till svärisarna och åt lite mer :p Sedan blev det veckoinhandling av mat och nu har jag tittat på film, läst bloggar och ska surfa runt på resor. Vi ska förhoppningsvis boka thailandsresan imorgon...

..hoppas även på att jag får hem TVÅ paket imorgon...ni får se vad det är när de kommer..

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0