Lördag på jobbet

De är snöstorm i lilla Kalmar, riktigt mysigt att titta ut men inte lika mysigt att gå ute (tur att man slipper de då!). Nu sitter jag på jobbet och slavar till mig lite pengar, tänk OB..tänk OB! Började vid 09.15 och ska sitta här till 19 så de var hela min lördag de :p Men man ska inte klaga, får sällskap av Elin vid 14, lagom till min lunch och då ska jag och han den där andre (haha, puss på dig) ska ut och äta lunch in the "town".

 Products
Primarkbutiken i LONDON!

Ikväll blir de lungt och skönt i soffan, måste fortsätta skriva också för jag är inte lika snabb som tänk med mitt herrejössesarbete i tjänstelogiken..mest för jag får för mig att städa istället för att skriva :p Inte alls ovanligt men de är ändå ett roligt arbete så ska kicka mig i rumpan och skriva =) 

      Roxy print playsuitLulu rose prom dress
Fashion from Primark!

Tack gud att jag är ledig imorgon, sen jobbar jag hela veckan fram till LONDON!! Yaaayy! Ska bli sjukt kul att träffa Rachelle och Toby igen, gud så jag saknat dom! Sa någon SHOPPING?! Woohooo!!! Vill ha torsdag NU!

Ciao!


Kommentarer
Postat av: Julia

Hej,

Mitt namn är Julia och jag jobbar för VeckoRevyn. Jag skulle behöva komma i kontakt med dig – men har inte hittat någon mailadress. Vore därför toppen om du kunde skicka ett mail till mig. :)

2010-02-13 @ 11:43:33
Postat av: Jojo

http://webdesignskolan.com/css-effekter/css-effekter.htm#roundcorners

2010-02-13 @ 13:20:46
URL: http://jojoaug.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0