Fix it up!

Fullt upp här hemma..men så blir de när de är mycket saker som ska fixas! :)

Sitter i soffan och känner lugnet för första gången på länge vilket är överraskande trevligt. Opponeringen på arbetet blev avklarat imorse så allt är klart med första delkursen i Företagsekonomi C. På måndag fortsätter vi med sinnesmarknadsföringen..en och en halv veckas grupparbete och efter de är de dags för hemtentamen. SEN är alla riktiga kurser klara i skolan, yay!

Imorgon är jag LEDIG!! Yay igen! Ska städa hemma, skriva på grupparbete, hämta mina SKOR från Nelly shoe party och prata med sponsorer igen. Fick lite napp idag men hoppas på förbättringar imorgon :) Resten av helgen består av jobb, och att söka jobb :) Känner mig för att hitta ett sommarjobb som är lite mer kul och något jag faktiskt kan ha användning för (planen är dock att fortfarande jobba lite på mitt nuvarande).

Nej nu dör mina ögon, och datorn!
Ciao


Kommentarer
Postat av: Karro

Eller hur!!!

2010-02-28 @ 18:53:17
URL: http://kajjo86.blogg.se/
Postat av: Cornelia

Hej hej, hittade din blogg för en tid sedan när jag själv sökte jobb på Go Excellent, har tittat in lite då och då och blev lite nyfiken på hur det gick med nagelfixet. Var ligger salongen? Blev du nöjd? Jag är också sugen på lite naglar, kan du rekommendera? //Cornelia

2010-02-28 @ 21:23:11
URL: http://www.mia-caramia.blogspot.com
Postat av: Mimmi

Hehe, man blir väldigt hoppig när det är dags att prata bröllop. Jag tycker inte det är såå virrigt som alla säger, man får ju även mycket hjälp! Men det underlättar verkligen att börja tänka på sitt bröllop fast det inte ens är dags, jag har märkt att det hjälpt mig något grymt att jag redan gått igenom hela processen att bestämma mig osv : DD Kul var det också!

2010-03-01 @ 06:58:20
URL: http://kiminostyle.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0