Back in Kalmar!

Härligt att vara tillbaka hemma...inte för de kändes som man varit borta men alltid härligt att försvinna lite då och då, ett ett dygn från Kalmar gör mycket! :P

I söndags var de öppethus och jag och Katrin jobbade i Växjö, tidig uppgång och sen körde vi mot Växjö. Vi hade en rolig dag vid Campus Växjö och jag har måååååånga crazy bilder som ska upp på ambassadörsbloggen senare :p Lägger upp länken sen så kan ni få gå in och skratta lite :p Vid 15 när vi var klara packade vi in oss i bilen igen och begav oss ner till skåååånelandet och kyrkheddinge. Lugn kväll hos familjen Olsson och tidigt i sängen vilket behövdes  för man var såååå död!

Måndagen spenderades på en gymnasieskola i Kristianstad, lugn dag men vi gjorde av med de mesta materialet vilket var kul..och vissa var ju mer intresserade än andra. Helt okej dag och vi var redo att åka upp till Kajmaj igen! Lilla jag körde bil i kalmar, jäkligt spännande kan man ju säga men jag överlevde iaf! :)

Nu är de en ny vecka (haha känns som måndag) med skola idag och imorgon, och jooobb jobb jobb framtills på lördag. Hoppas ni får en fin vecka! Om 9 dagar blir de LONDON!!!

Ciaaooo

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0