Fullt upp!

Jag har haft fullt upp idag och därför har det varit lite tyst på bloggen!

I förmiddags tog vi de lungt, jag satt och gick igenom de sista och försökte få till lite frågor vilket inte var de lättaste med fick ihop ett någolunda till 14.30 då vi behövde åka ut till Öland för att intervjua 4 brudar till inlämningsuppgiften. Gick bra och fick ihop de jag behövde. Blåste som bara den på öland, snön var öööverallt!

Nu har vi ätit mat, texmexsoppa med vitlöksbröd - supergott och enkelt att göra! Om ett tag kommer Annica också så ska jag intervjua henne också..sen ska allt sammanställas och imorgon ska jag skriva arbetet. Vi ska bara skriva 4 sidor så är inte farligt, känns som de kommer gå rätt snabbt att skriva vilket är skönt. Jag har läst detta förut så då ska man bara komma ihåg det så brukar de gå snabbt. Inlämningen ska vara inne på torsdag 17.00 och jag tror att jag kommer ha hela torsdagen att redigera texten..läsa om och om igen tills den är peeerfekt!

Fick mail av läraren vi hade i förra kursen, och jo jag hatar henne fortfarande lika mycket! Vi fick ett värdelöst betyg i en uppgift jag inte ens visste om var betygsgrundande - HATISK! Läraren tror inte att betygen kommer vara klara innan jul...och om hon är ens en dag sen än dom 15 dagar hon har på sig kommer jag att anmäla henne till överallt. Hon är värdelös, sämsta läraren jag haft BY FAR!!!!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0