Fullt upp och träning

Hej o hopp i blåbärsskogen!! Jag har kämpat hela dagen med inlämningen som jag skrev igår, vaknade imorse och var inte alls nöjd med hur mitt arbete såg ut..så då valde jag att göra om den rätt rejält idag. Den skulle in vid 17 och skickade in den 45 min innan - så skönt när man skickat iväg allt och jo jag känner mig betydligt mer nöjd är tidigare!

Fick en avi hem och var säker på att de var våra julklappsböcker som kommit, men på väg ut mot Hansa City passerade vi Frendo och...DE VAR MITT SMINK! Yay de kom i tid - happy happy!! Jag beställde en massa roliga saker, visar det senare!

Jag har precis tränat och nu är jag supppperhungrig! Körde 30 minuter snabb gång och sen 30 min styrka och ben! Känns skönt! Ikväll blir det myskväll med älsklingen, jag åker upp till pappa imorgon så kommer inte träffa richard på massa massa dagar :( Nej nu ska jag laga middag!

Hur fina är inte dessa örhängen från KyssJohanna?! Så söta men tror

inte jag skulle använda dom..jag är dålig på smycken!


Kommentarer
Postat av: LisaMarie

Jättefina örhängen, men jag är lika som du, jättedålig på att använda dem. Jag tycker det är så fruktansvärt obekvämt! Och oftast har jag utsläppt hår dessutom och då kommer ju inte örhängena alls till sin rätt...

2010-12-17 @ 06:57:18
URL: http://lisamariesvarld.blogspot.com/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0