Dag 7 - Min bästa vän

Vem är min bästa vän?
Jag kan faktiskt inte säga att jag har EN bästa vän utan har har en hel grupp som brukar umgås rätt tajt när vi träffas! Problemet är ju att jag är rätt utspridd och van att umgås i olika "gäng" men nu på senare år har jag mixat gängen och nu är vi united i mångt och mycket :p

Mina änglar: Katrin, Frida, Annica, Annie, Helena, Alex, Henki, Cagla!

Sen jag flyttade till Kalmar har väldens sötaste Annica och Katrin varit nr.1 tillsammans med sötaste Frida som varit del i gänget på distans! Även Annie har hängt med på mycket, och sedan Alex flyttade ner till Öland har vi umgåtts en hel del. Jag är en sådandär dålig människa som är värdelös på att höra av mig till folk, vilket dom vet hihi ;) Man umgås i perioder och beroende på vart man är vilket är trevligt för de finns alltid någon darling som vill fika, promenera eller shoppa lite. Den som jag känt längst måste vara Elli, vi träffades genom familj samt scouterna och har varit med om mycket :)

Alla mina darlings är underbara, man kan inte få bättre människor! Ni är underbara flickor, kan omöjligt finnas bättre vänner!!

(Som ni kan förstå leder detta till ett problem, när jag gifter mig - vem ska vara MOH!? Hihi time will tell!)

Kommentarer
Postat av: Katrin

Är det inte shotgun på de?? "shotgun!"

2010-12-22 @ 19:23:39
Postat av: Jojo

Japp...då ändrar vi i inlägget! Haha! Så söt du är!

2010-12-22 @ 22:57:26
URL: http://jojoaug.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0