Dag 6 - Min dag!

Idag har jag haft en lugn och skön dag, men den har inte varit helt död för lite saker har vi ändå hittat på, men de är jullov så visst ska man ta det lungt?

Birgitta väkte mig vid 09 och då blev det frukost, dagens första kopp kaffe intogs. Sedan hade Birgitta möte mellan 10-12.30 så satt med och lyssnade lite, drack en till kopp kaffe eller två, fixade till mig samt försökte skriva ut en artikel vi ska läsa till distanskursen, men då detta misslyckades gick jag tillbaka ner och satt på mötet.

Efter det blidde det en tur upp till Malmköping för återvinning och fika på Fållökna Hembageri innan vi åkte hem för dagens roligaste syssla samt träningspass - skotta snö!!! Woho var vi var bra, jag var helt snöig/vit i håret, halsduken samt ögonfransarna..Birgitta tyckte jag såg lite rolig ut. Rullade mig i snön lite också, älskar termobrallor! När vi kom in blidde det kaffe, äppelglögg vilket var otroligt välbehövligt!

Nu på kvällen blev det en tur till Eskilstuna, jag och pappa vaccinerade oss mot Hepatit A och B! Blidde också en mumsig middag på O´learys innan vi precis nyss kom hem!

Varit en mycket bra dag, blandning mellan action och lugn!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0