Tooorsdag - kaffedag!

Jag gick och la mig själv igår..de brukar aldrig gå bra när jag är själv i den stora stora lägenheten, eller haha ja iaf jämfört med min. Då segar jag mig som bara den + skrämmer upp mig själv så jag är på toan i typ 30 min och inte vågar gå ut - Haha!! De är Johanna i ett nötskal de! Så blev lite senare..men vaknade när älsklingen kom hem vid kvar i två (inte för jag visste vad klockan var då..).

Torsdag idag, och de första jag gjorde när jag kom till jobbet var att sätta på kaffe - coffee i need you! Mums mums mums så underbart, framförallt när jag är så seg och inte har så mycket att göra, då är verkligen kaffe nödvändigt!! :)

Idag är de rätt lungt, jobbet..sen ska jag hem och städa för det orkade jag inte göra igår. Plockade undan lite igårkväll men nej orkade inte ta tag i det på riktigt. Kalmar Stadsfest startar ikväll med RIX FM Festivalen men nej orka bry sig, jag ska hem och vara duktig istället!

Ciao

Och förresten kommer min lägenhet ut på HEMNET idag så håll utkik efter en grym etta i Kalmar (kan säga att jag inte är särskilt nöjd med bilderna men antar de är svårt att fotografera en etta)

 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0