Mäklare

Var precis och träffade en mäklare som kollade på min lägenhet som Elin just nu bor i, var sjukt spänd innan och sprang runt som en toka och snabbstädade, flyttade saker på dom 10 min vi hade på oss innan han skulle komma. Tur jag har en snäll sambo, sånna är bra att ha i många tillfällen :) *Puss på dig!*

Mäklaren kom, vi gick igenom lägenheten och han kontrollerade hur allt såg ut. Han blev nog lite positivt överraskad att den var så pass fin form, haha hur kan då dom andra lägenheterna sett ut? Men vi satte oss och pratade, gick igenom processen, utgångspriset som han ville lägga högre än jag trott så de är kul att han verkligen tror på den. Jag vågar inte hoppas på någonting utan bara att den ska gå runt så jag inte går back på något sätt, han var tydlig med att det kan gå riktigt bra men man vet aldrig!!

Svensk Fastighetsförmedling


Såå..jag SKREV PÅ kontraktet och wips så hade jag skaffat mig en mäklare! Känns otroligt bra och lägenheten ska komma upp på nätet på Torsdag (förhoppningsvis redan på Onsdag!) Fotografen kommer imorgon (hoppas hoppas hoppas vi på) så ikväll ska vi måla klart, shoppa på IKEA och sätta färg på lägenheten. KUL!

Nu håller vi tummarna att de finns många intressenter som vill ha just MIN lägenhet! Bra ifs att de inte finns så många andra ute! :)

 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0