Tränat och shoppat

Finns det någon bättre kombination än träna och shopping?! Först sliter du rumpan av dig på ett hårt pass och efter det en dusch, fixa sig och sedan ut på stan och strosa. Underbart! Gick en tur inne på Gina och hittade massa fina saker, bla ett par leggings, en t-shirt med fint tryck och en tröja som passar sjukt bra till leggingesen, sen blev det en FAB väska med dragkedjor och lite underkläder på det :)

Blev också en tur förbi systemet, tokiga ture (GODIS!) och Akademibokhandeln eftersom jag behövde en mapp till mina räkningar - hatar när de inte ligger sorterade och jag har 100% koll på läget.

Love them!! Leggings 199:- Tröja 149:- (?)

Nu har jag ätit en sen lunch..jag typ 1h sen men de är typ nyss :p Inte bra! Har också diskat och plockat hemma och nu ska jag sätta mig och skriva gensvar så jag blir klar med etiken någongång! Om några timmar blir de puben och sen bio - jag längtar!

Ciao

 


Kommentarer
Postat av: Leonard

Hej! Imorgon är jag på bokmässan i Göteborg, så kommer nog inte uppdatera så mycket denna helg! Kommer att ta med mig kameran såklart! Hoppas du får en bra helg! :)



Leonard

2009-09-25 @ 19:07:26
URL: http://trierer.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0