En vanlig lördag..

Känner mig överdrivet pigg för tillfället men vet att så snart jag kommer lägga huvudet på kudden kommer jag sova som en prinsessa! Har precis kommit hem från ett pass på puben vilket var mycket bra faktiskt, trots att det började lite panikartat då vi var 4 och inte 5..men Henke ryckte ut - Tack!

I förmiddags var det lungt och skönt, duschade och tog det lungt innan jag och brudarna hade bestämt oss för en tur till IKEA - wonderful! Cyklade dit gjorde vi också, eller jag och Katrin då darlingen var så exalterad över sin nya fina cykel. Gick runt i några timmar..tog bilder, fikade, planerade mitt vardagsrum samt hall och allmänt åt korv (blidde två stycker så inte så allmänt konstant blev det ju inte :p)
Jag köpte en MATTA till vardagsrummet, GARDINER till vardagsrummet, en LAMPA till hallen, LJUS till mina tomma lyktor, BADRUMSmatta..dock inte den jag ville ha :( Sedan blidde de ett mini-rivjärn och lite dekorationssaker! Nu har mitt vardagsrum drastiskt bytt färgtema - de är nu SVART! Rosa trodde ni allt men nej du..nu fick de bli nå helt nytt!! Ska bara köpa nya överdrag till kuddarna och sen så :)

Hem - fixa, stryka nya gardiner, fixa, dammsuga, fixa och poff så var klockan kvart i sex. GAH! Men kom iväg och var bara någon minut sen! Som sagt var de fullt ös hela kvällen och vi fick rätt najs drix..blidde vanligt poäng och drix istället för Lisebergspoäng idag. Pengarna går till fika - mums!

Nu ska jag sova för ska jobba mellan 10.30 och 17.00 imorgon!
Natti

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0