Torsdag..

De är torsdag, och de gick ju hur bra som hellst på jobbet idag..de var ju ingenting att oroa sig för ju! Visst man får fråga en del men de är inga stora hemska saker och folk är mycket trevliga som ringer in, kortare samtal - nöjda kunder! Så blev 5 helt okej timmar på jobbet innan jag blev fri.

Cyklade hem och åt lunch, kålsoppa! Man brände sig inte lika mycket på den idag:) Sedan dess har jag pratat med både Tele2 och CSN och nej jag tycker inte om någon av dem! Tele2 körde nå jävla bullshit, och nej jag kunde inte köra över dom..jävla bajsmänniskor - säger jag att de är FEL på boxen är det de!!!!!! CSN är gamla, gråa och borde anställa ny personal..kriterium? Vad sägs om TREVLIG?! Nej fy för csn. Men är bara att gilla läget och köra..mycket hat idag i telefonen!

Nu sitter jag och läser en uppsats, en bra sådan så är rätt kul! Vaknade precis upp efter en powernap! :p Skönt att sova lite! Ikväll var tanken att jag skulle gå på ett spinning/skivstångspass men jag vet inte om de finns någon energi till de :s Känner mig lite som en grönsak..hjärndöd och trött tror jag dom känner sig! Vi får se hur de blir!

Två veckor!! <3

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0