Energi någon?!

Jag känner mig som ett kolli...bara helt borta! Som jag sitter och väntar bort tiden, önskar att den kunde gå snabbare så jag kan gå och lägga mig och sova. Jag är trött hela tiden och orkar inte aktivera mig själv..tur att jag iaf är glad! *Hihi!* Dom här månaderna känns så onödiga..nu längtar jag till skolan kommer igång med föreläsningar, då har jag iaf något att göra! Suck för distanskurser, inte min grej som behöver vara social!

Men de är två veckor och en dag kvar till E-handeln börjar, jippie! Då ska jag och Katrin sitta och dricka kaffe under föreläsningarna igen, de är fint de! Dock är de ingen annica men vi får klara oss utan henne helt enkelt! :) E-handel och efter det Supply Chain Management, två kurser innan de är dags för sista terminen på högskolan, ja fast vi är ju Linnéuniversitetet från och med 1 januari. Fun!!

Jag ska gå till jobbet om ca 40 min..nej jag har ingen ork till de! Laddar med satsumans och banan så kanske man klarar sig ett tag!! Hoppas roligt folk jobbar!!!

Puss


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0