En mycket fin dag..

När jag vaknade imorse sken solen in, så himlans mysigt att vakna upp när de är fint väder..de sprider sig liksom i hela kroppen på två sekunder och man blir glad. Gick upp vid 8.30 och ringde ett samtal...sen drog sängen tillbaka mig och jag sov några timmar till. Mys! Men tog mig upp till slut och åt frulle framför tv.n för att sedan cykla bort till Katrin och gå ut och gå med henne och Tösen..världens sötaste hund!

Var skönt att gå när de är friskt, solen skiner och man bara kan gå runt och njuta av vädret och vackra naturen. Riktigt trevligt, som alltid. När vi gått en runda blev de kaffe hos darlingen och vi passade på att skriva ut våra annonser gällande kurslitteratur. Kommer igång nya kurser nästa vecka och då får vi förhoppningsvis sålt organisationslitteraturen. Jag längtar till nästa termin då jag kan sälja mina projektböcker, 1500:- som står i bokhyllan är onödigt.. Så cyklade och satte upp dom i skolan också - nu håller vi tummarna!

Nu sitter jag i soffan, har sen jag kom hem bäddat om och ramat in en massa foton sedan usa och förra sommaren. Fina bilder på Adam, Albin, Karro och sen USA-folk. Fint! Nu ska jag ta och ställa mig och laga kålsoppa - mums! Ikväll är de Grey´s och innan dess ska vi sola! :)

Ciao


Kommentarer
Postat av: Karro

haha ja men det är så sjukt snyggt!!! Älskar pärlor och ROSA!!

2009-10-28 @ 17:19:48
URL: http://kajjo86.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0