Harry Potter and the E-handel

Godnatt....för god morgon är de lite sent för!

Kom för en timma sen tillbaka från Katrin och har inte varit hemma sen jag gick vid 07.35 imorse när jag skulle till jobbet. Har verkligen varit fullt upp hela dagen utan några större pauser. Ganska skönt att ha sånna dagar ibland också, men man känner ju av att kroppen verkligen inte skulle orka med denna typ av dagar konstant. Jag är helt slut, en stor bov i dramat är linserna och att jag sitter och kisar när jag läser och ska koncentrera mig. Så dålig är jag!!!

Idag var de som sagt först jobbet mellan 8-12 där de gick långsamt men okej. Satt med Elin sista typ 40 min så de var SKOJ! Vi har alltid kul så är ju inte direkt ovanligt! :p Men efter jobbet mötte jag upp Katrin, jag cykla till banken och hon skulle genomföra en snabb undersökning. Efter denna snabbis i stan cyklade vi till skolan, han köpa kaffe och macka innan de var dags för första föreläsningen i E-handel. Verkade vara en skoj kurs!!! Men vi blev nervösa när vi skulle börja arbeta med den boken som vi INTE har (problemet löste sig senare när jag kom hem...)

Styrelsemöte stod sedan på schemat, ett långt sådant blev det! Men roligt ändå!! Jag ska börja arbeta med en kampanj, tänk så bra att vi har en liten marknadsförare i gruppen! Go me! :p Men ska bli skoj och tänkte stämma möte med vår informatör asap och komma igång! Efter allt slip blev de snullokväll hos Katrin med Harry Potter!!!

När jag kom hem hade jag fått en AVI från posten - ANDRA BOKEN har kommit! Yay yay...! Nu ska jag SOVA...gott och länge! Puss

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0