Work-iT!

Rullade ur sängen imorse också..tennis och EW som varje tisdag och torsdag. Måste säga att det är otroligt skönt när man har de på morgonen för man känner sig så duktig resten av dagen, mycket piggare och redo för vad dagen har att komma med! :)

Tennisen gick bra, vi hade riktiga rallyn så de var skoj! Lauren and Jo does it again - and again- and again! Sedan avslutade vi med en "lek" och de gick inte lika bra där..men sålänge man kan skratta åt sig själv så är det ju lungt! Vi var föresten ute och spelade idag också, första gången :p Det braiga är att vi har så många fler courts utomhus så vi fick vår egen..vilket vi kom fram till att vi behöver varje gång!
Efter så körde jag 30 min snabbt löpband och sedan 30 min cykling i tungt och varierande hastigheter och avslutade med lite armar..men jag var helt död efter konditionen så blev inte allt för avancerat ;)

Var hemma vid 11.20 kanske och då hamnade jag på sängen med datorn...tog 1,5h för mig att ta mig in i duschen, den svettiga sanningen. Men jag måste duscha antingen på gymmet eller DIREKT när jag kommer hem för annars blir man en potatis. Och potatisar har jag i ugnen just nu, och kött på spisen - HUNGRIG! Sedan ska jag till Java Central och sitta där i eftermiddag tänkte jag..plugga lite smått och ta det lungt!

Ciao

Kommentarer
Postat av: Leonard

Låter som en jobbig träning men ändå roligt :)



Hoppas du får en trevlig kväll!

2009-05-05 @ 21:39:31
URL: http://trierer.blogg.se/
Postat av: Karro

den finns i 15" och 13" tror jag :) fast min data är 12,1" men den passade perfekt!

2009-05-05 @ 22:29:13
URL: http://kajjo86.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0