Varning för skrikande svenne!!!

Hej hopp alla söta människor!!

Denna fredag, kändes mest som lördag, har mest gått åt till att svära och komma på lömska planer kring hur vi ska "bring old bag DOWN" och ja jag har kommit på MÅNGA bra idéer så vi får se hur det blir. Jag ska iaf börja med att skriva ett brev till ägaren där alla internationella studenter skriver under. Uscha jag är fortfarande riktigt arg. Massa dåliga recensioner finns iaf ute på nätet och fler blir det!!


Började dagen med brunch i Cardinals Nest där vi satt någon timma innan vi gick tillbaka och skrev våra recensioner..men sedan var de dags för lektion och den var lika kul som alltid...idag fick vi munkar av vår söta lärare, jag tror hon ska äta upp oss när vi lämnar in vår final. Oh och förhoppningsvis får vi vår final på måndag vilket betyder att vi har en vecka på oss att skriva den. Så på söndag ska jag skriva min Movie paper så de är klart, typ 5-6 sidor så de är ju ingenting!!!!

Imorgon ska vi till CEDAR POINT!!! Alla människor som tycker om Roller coasters vet vad Cedar Point är, de är theeee place to be big time! Ligger uppe vid Lake Erie och cirka 2h bilfärd från Westerville. 8.15 lämnar vanen Campus Center så de gäller att vara pigg. Bilen är full..eller i princip full så kommer bli håll igång med 7 galna människor i en bil!! Jag har set fram emot Cedar point forever och ser fram emot att köa typ 2h till varje ride! :)

Kommer bli GREAT!!!!
Have fun people!!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0