Vantör!!

Har suttit och kollat på en MASSA gamla bilder från kyrkan och alla dom miljontals (känns det som) aktiviteter man varit med på!!! Ohhh så sjukt jäklans kul vi hade det..helt galet så många underbara minnen..och en massa tårar..man har med Vantörsgänget och allt annat folk man mött!!

Bara känslan när det var dags för ungdomsgrupp, gå in och träffa alla underbara människor och veta att man kommer skratta så man nästan dör samtidigt som man fick en paus i stressen..för herregud vilken stress de var för att få allt att gå ihop under den perioden. Jobbig men helt klart den bästa jag haft. Alla konfirmander, alla ledare, den otroligt söööta personalen och alla små äventyr som såg till att man trivdes och fanns där.

                                                            Andakt i slappversion! *Mys!*

Nej de var helt fantastiskt och wow så jag saknar det när man tittar på bilderna och tänker tillbaka! Sicken tur att jag inte konfades på Vässarö för då hade jag aldrig aktiverat min i min egen församling och varit med om så otroligt mycket. När jag blir stur ska jag jobba med ungdomar också på något sätt och i kyrkan. Präst är första yrket jag kommer ihåg att jag ville bli - sedan kom nog prinsessa :p Vi får se hur det blir men jag skulle allt gärna vilja jobba i någon församling på "landet" och hålla i ungdomsgrupper i sann Oskaranda och visa att Kyrkan inte alls är ett grått och tråkigt hus med gamlingar utan liv, rörelse och otroligt mycket roligheter. Folk går vidare men Vantör kommer alltid vara min församling....även fast de står Heliga Birgitta på alla papper just nu! ;)

Vantör forever!! :) 
Ps. Maffia på Graninge är allt jag säger!!!

Kommentarer
Postat av: Pernilla

=) va roligt det är att läsa detta och komma ihåg alla minnen med dig :) (vilket är en hel del).. typ Åre första gången för mig när du åker bredvid i backen och sjunger "tycker om när du tar på mig" låten för fulla muggar xD

Håller med om att det är något speciellt med Vantör, speciellt med tanke på alla minnen...

och maffia på Graninge behöver jag inte ens kommentera, utan sitter mest och ler åt de minnena ;)

2009-05-27 @ 07:53:17
Postat av: Jojo

Haha..de är en fin låt de :p Oh så mycket skoj vi haft!!

Prostituerad bilmekaniker kommer alltid vara en favorit - och nej prostituerad präst får man inte vara!!! :)

2009-05-27 @ 09:10:25
URL: http://jojoaug.blogg.se/
Postat av: Oskar

Världen blir inte tråkig med er ;-) keep it up!!

2009-05-28 @ 11:26:52

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0