Mjölkröra!!

Jag blev sjuuukt hungrig på väg hem från lektionen, eller inte GE MIG MAT utan mer yr..på grund av matbrist typ. Man jag har verligen NOLL motivation till att laga mat..eller äta den. Fan jag älskar mat men ibland finns det ingen ork. Jag tror jag fått svinfluensan...ojoj då kan jag inte gå på kvällskursen!! Så ledsamt, nu måste jag gråta en skvätt :p Gjorde mig en röra med mjök och ägg...mest mjölk för hade bara tre miniägg men de var gott - MER SALT tack!!!!!

Aja, dagens lektion var iaf lite givande...slutade med 25 minuters tittande på Apollo 13 - sorligt, vår lärare satt och näästan grät, hon är söt hon. Tänk om dom skulle ha söta lärare på BBS och inte en massa sura gubbar och pmshäxor..de skulle vara nått de!! Nu är det mitt tal vid 18.15..så dags att korka upp vinet och köra, tänkte mixa vin och öl - de måste maximera effekten. Usch jag är helt avdomnad i kroppen känner jag nu..får ställa mig och göra en sallad med MASSA tonfisk i och hoppas de hjälper mot skaket, matbrist igen tror jag. Brukar inte skaka av nervositet..

Nej fram med spriten!!!!! Föresten så ska jag köpa en iPhone när jag kommer hem - NEJ jag kan aldrig bestämma mig! Tycker du de är charmigt slå en pling, jag behöver någon karl som kan fatta skiten åt mig! Jag har iaf en söt Panda som övertalade mig att iPhone är bäst..och för 5400:- för en vit skönhet kan jag ju inte neka...telia men ändå!!

Hur många tror jag kommer ånga mig igen och kolla på en annan telefon???


Kommentarer
Postat av: Frida

Jag hade nog aldrig lagt ner så mycket pengar på en telefon som jag inte fattar... :P

Men du gör som du vill darling! = )

Puss

2009-05-05 @ 10:22:43
URL: http://fridalin.blogg.se/
Postat av: Annica

Tro du kommer ändra dig :D. jag tycker fortfarnade omnian. Med iphone kan du inte göra flera saker samtidigt. du väljer gumman. :D

2009-05-06 @ 17:34:05

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0