Komabäbis!

Idag har jag verkligen varit i någon slags koma..inte ett skämt någonstans.
Jag gick till tennisen och EW fast jag vaknade upp med huvudvärk och ont i halsen + öronen, den där känslan att man hade ont överallt och att någon måste tycka synd om mig. Men NEJ ska jag ha ett A i tennisen så kan jag inte missa någon mer lektion..och A vill jag ju självfallet ha såklart. Spelade med en annan tjej idag och vi hade minst lika kul som jag och Lauren...men vi kunde spela. Körde singels på full court vilket var så skönt..solen sken med var liite kyligt i vinden. EW skulle man gå till en affär och tillbaka, jag gick lite längre och köpte mjölk, hade noll hemma men nu finns iaf mjölk och flingor!

Sedan kom jag hem och satte mig i sängen och chattade med lite sött folk! Så trevligt så.. :) När jag hade somnat två gånger över datorn gav jag upp och de slutade med en nap på nästan 3h totalt vilken min kropp verkligen behövde!! Sedan blev det matlagning; potatis och kött. Och lite tittande på TV4 Play och jag fick lite idéer inför kommande festligheter under tiden!

Nu ska jag springa iväg till biblioteket och lämna en film som är försenad och sedan måste jag förbi CVS och köpa en hemlig sak till en viss person..


Hej hopp från komabäbisen!!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0