Breakfast

Hoppade upp redan vid 8.30 och gjorde mig redo för att äta frukost hemma hos min host family. Dom är så otroligt söta och trevliga så man trivs hur bra som hellst hemma hos dom! Men iaf så hämtade Charles upp mig med sin dotter..haha han kom springandes in på parkeringsplatsen och sen kom dottern efter någon minut, dom hade parkerat på campus och sedan ur för att springa.

Åkte hem till dem och då var Charles mamma och pappa också där och familjens yngsta dotter Sarah kom över med sin familj också. Så hela släkten var i princip samlad vilket var jättekul. Otroligt rara allihoppa och tiden flyyyger iväg bara. Vi spelade corn hole också, man kastar påsar med majs i hål..pricis som kan gjorde i lågstadiet ute på rasterna. Jättekul och jag var rätt duktig. Sarahs söta barn sprang runt också...eller sophie som är lite under 2år och tyckte de var super och lilla plutten Lily som är 12veckor njöt av massa uppmärksamhet.

Tyvärr glömde jag kameran vilket är SJUKT surt, blev arg på mig själv där för hade varit så kul att ha bilder från det! Men nu är jag tillbaka och MÅSTE göra min jävla presentation och jag fattar noll om vad de handlar om!!! Suck!! Oh well just do it!!

Ciao

Kommentarer
Postat av: Karro

Dåligt med bilder på senaste tiden!! ;P

2009-05-25 @ 22:32:12
URL: http://kajjo86.blogg.se/
Postat av: Jojo

De är för jag är:

a) Lat

b) Gör ingenting utan sitter på sängen hela dagarna med datorn - fun!!!

2009-05-25 @ 23:55:51
URL: http://jojoaug.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0