Old bag!

Vilken torsdag..men nu är det ju fredag också. Knappast en bra Old Bag början, jag missade Happy Hour för att Matt var seeeeg i baren - blä på dom! Eftersom det var Lennarts B-day skulle vi träffas på Old bag och sjunga/ge honom presenter. Men folk kom aldrig så Rachelle fick sega ut deras middag brutalt. Men han kom och blev överlycklig, asbra presenter. Fyller man 21 när man är i USA så gör man!

Blandat folk, mycket nytt och kvällen gick rätt segt. Sedan hittade jag en kille som var massör, han är min nya bästa kompis! :p Underbart trevlig och hallå han kunde massera, ska helt klart stalka honom.
Matt (bartendern) kastade ut oss...samtidigt som han gjorde jag vet inte vad utan överdel på kroppen...skrattade gjorde jag iaf! Haha en mycket kul kväll..som alltid på Old Bag of Nails. Har skrivit lite på våran inlämning till imorgon också, iaf förbättrar lite så de sett ut att jag gjort nått. D får jag iaf i kursen så behöver inte vara orolig alls, bara dom andra och dom borde gjort lite också.

Natti natti!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0