Natti natti

Nu är jag nyduschad och känner mig redo för sängen..blä min hjärna vill nog inte sova riiiktigt än så de blir lite Twilightläsning innan jag släcker lampan för idag/natt.

Blev ingen film ikväll...satte på två olika och stängde av. Hade sett första och andra var konstig. Tänk så bra att dom är gratis så de är bara att gå tillbaka och låna nya! Fab fab fab helt enkelt! Skolan ska köpa in nya tv-serier också till vårat bibliotek och just nu pågår röstningen för fullt. Hoppas det blir någon bra..jag gillande nästan alla man kunde rösta på så det var ju iaf bra. Förövrigt blev jag klar med en PP-presentation vi ska ha på fredag så de är klart, min gruppbedömmning är också klar och blev på en sida.

När det kommer till Media Planen så är jag FÖRVIRRAD!!! Förstår varken in eller ut..tänk så duktig är jag på att förvirra migsjälv :p Toby ska göra den imorgon så kommer att joina honom och tvinga ur svar ur honom. Jag kommer få damp annars, risken är stor. Imorgon ska jag också..ja vad ska jag göra? Kören 19.30-21.00 och sedan skriva en inlämning jag tydligen missat till managementkursen att lämna in på torsdag vilket borde ta några min att skriva - lungt!!

Natti natti!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0