Finalmåndag

Hej hopp, ljus men molnig dag över Westerville idag. lagom bra till en munter måndag..vecka 11 som är only finals och inga lektioner. Lovet börjar på Onsdag och jag har en final och en uppsats att göra innan dess! :S

Låg uppe till 04 och läste klart Twiligt, varvade med plugg så jag inte skulle få skuldkänslor. Upp 8 och duschade och repiterade inför vår final i Management. Själva provet var skit, folk såg ut som frågetecken och alla hoppade över sista frågan så hon kommer nog märka ATT VI INTE GÅTT IGENOM DET! Suck för lärare som kopierar gamla prov utan att tänka efter! :( Men men, ett D ska jag väl få...förhoppningsvis C på provet och ett B i betyg.

Såld min bok de första jag gjorde och blev $84 rikare - wei mat! Sedan gick jag till biblioteket och flummade, kom på att vår PR lärare har den boken på reserv så lånade den och sålde den andra också! Wei ytterliggare $63 i kassan. Liiite pengar iaf. Nu har jag så jag kan bo och åka till Playa från cancun, haha! Oh well csn är allmänt hatade här borta som det är. Dollarn ligger iaf på 8.49 och vi hoppas de sjunker lite mer innan vi ska betala vår hyra..

Ciao

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0