Sex månader i USA

Imorgon åker jag hem..nä jag kan inte förstå det, det känns som jag är hemma och att allt är precis normalt. Men herregud som jag flänger runt är väl allt över en vecka hemma :p

Jag flög mot USA 2 Januari och var kontigt nog inte alls nervös, jag var förväntansfull och hoppades att jag skulle få några otroliga månader på andra sidan jorden och OM jag har haft!! Det har varit bästa tiden i mitt liv och jag kommer alltid komma ihåg alla underbara människor, alla knasiga och lätt dumma påhitt som vi haft och alla otroliga upplevelser vi varit med om tillsammans!! Många kommer jag garanterat se igen medans andra bor för långt bort och man kommer nog tappa kontakten med några också. Men järngänget håller ihop i vått och torrt..så lite vatten emellan ska väl inte vara så farligt.

Nästa år är det reunion/partyvecka i Frankrike och hell yeah alla måste komma dit (hihi vi får väl se hur det blir med den saken.) Jag kommer iaf åka ner och hälsa på Rachelle C/O i Nederländerna och ser fram emot det big time! Vi har haft så otroligt roligt ihop att de inte går att förstå....och tiden har gått ALLT för fort! 6 månader känns mer som två kanske - max. Men sen tänker man tillbaka på hur otroligt mycket vi faktiskt varit med om och då blir det ju en massa veckor. Jag kommer helt klart plugga vidare utomlands när jag har min kandidat, har man inte pluggat utomlands själv förstår man inte hur sjukt jäkla grymt det är. Om vi inte skulle ha c-uppsats sista terminen skulle jag HELT KLART åka utomlands då och köra ett land i Europa.

Imorgon har vi bara förmiddagen i lägenheten och sen kommer Jeff och Checkar ut oss, sedan blir det väl lunch någonstans innan vi åker mot flygplatsen vid 13-tiden. Rach flyger 14.50 och jag 16.50 så jag har några timmar att flumma på flygplatsen - jag har två böcker till hjälp och köper nog ett gäng tidningar också som underhållning!

Thanks for a great time guys, Love you forever!!!
/Jo

Kommentarer
Postat av: Henki

Jag är glad du kommer hem i alla fall :)

2009-06-11 @ 15:05:20
Postat av: mamma

jag oxå!

2009-06-11 @ 15:22:16
Postat av: Frida

Jag med självklart!



Men usch, jag börjar nästan böla för att du berättar om dina fina minnen med dina nya vänner borta i USA.. Känslig och trött är de rätta orden.. Och jag förmodar att du läser detta när du är hemma i Sverige! Woho för Jojo!

Där fick jag till ett rim också! = )

2009-06-11 @ 20:03:02
URL: http://fridalin.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0