REGN!

Jaha...knappast en passande dag att ha klänning och leggings för regnet öste ner när jag gick ut..så blir de när man inte tittar ut, fast jag gjorde nog de och ignorerade det hela! Gick och köpte kaffe innan lektionen..de behövde jag!! Behöver meeeer mer meeeer också!!

Fick vår final idag och GUD så lättad jag blev! Borde inte vara några problem, får titta lite i boken men ska nog överleva. Den är på ca 5 sidor så de är ju INGENTING - lycka!!! Så jag kommer förhoppningsvis ha massa tid att läsa in mig på Speech tentan tills på måndag. Pratade med läraren, som är så underbar, och hon hjälpte mig hitta en andra teori till våran filmanalys som ska in på fredag. Jag är NÄSTAN klar med första delen och andra borde inte vara några problem hoppas jag på, måste bara läsa in mig på den lite mer först.

Happy happy!!! Nu vill jag bara att den underbara checken från Delta ska komma..var där nyss och kolla men hade inte kommit någonting då. Men jag tänker positivt och HOPPAS den kommer innan helgen..annars så fungerar måndag och tisdag också men då blir de så brått med shoppingen. Har en fin lista med saker som ska köpas nämligen :)

Puss på er!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0