Darlings!!

Det bästa med att vara hemma är helt klart att man är närmare alla mina brudar..usch så jag har saknat er! Finns inget som piggar upp så mycket som att prata i telefon och flumma lite med er, längtar efter att kunna bara åka hem till någon och dricka kaffe i 3h och oops de blev middag..och film..och sedan var klockan tolv på natten och de är dags att åka hem. De är så vårat liv är i kalmar..och så härligt det är! Pratade med både katie och annica idag, även fast boobie var "sur" för jag pratat två gånger med katie redan - så söta ni är...jag har inte pratat med NÅGON annan än så känn er prioriterade!

Att åka in till en stan i Stockholm, strosa runt på gatorna och bara absorbera storstadslivet..hoppa från fik till fik för att träffa alla underbara darlings där uppe dom korta stunderna jag befinner mig i storstaden. Att få ihop allt är en konst och ibland fungerar det inte...de är därför de är bra att alla funkar bra ihop och ingen dödar någon för att de slutar med att 6 pers fikar ihop istället för enskillt eller två och två. Längtar till bussresan med Frida och Annie på onsdag!!


Så här blir det när man har UNDERBARA vänner som är bäst på hela jorden, ni ÄR fantastiska och jag sakner er sååå..men visst är det iaf bättre att jag är i samma land nu!? Att veta att ni är där för mig och att jag alltid finns här no matter what is the shit...bråk är onödigt, vi satsar på kärlek de är de som funkar bäst!

Jag älskar er allihoppa!!!!

Kommentarer
Postat av: Frida

Love! <3

2009-06-16 @ 15:56:51
URL: http://fridalin.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0