Snöig onsdag

Det är verkligen sant att man inte kan förutspå vädret här i Ohio...de kan gå från sol och plusgrader till snöstorm på några timmar. Det gäller att vara beredd, så paraplyet är alltid med i väskan :p

Idag så jag två lektioner avverkats, dom är bara på 1,20 så de är inte så farligt och man hinner knappt börja innan de är slut. Men bästa lektinen är helt klart Advertising och Promotion...läraren är sjuuukt rolig. Idag var skämten om hans fru som gifte om sig med en butiksägare av en spritbutik och att hon troligtvis är alko - inte för att han var bitter :p Underbar människa som jobbat inom branschen och då blir allt roligare och intressantare!

PR kursen är också bra, lite flummig men så är det väl alltid innan man kommit igång. Dagens Quiz gick bra...men asså jag suger på att förklara vad jag lärt mig så får väl typ 0 poäng på egna åsikter - Illa!! Men de ska nog gå bra! Ska läsa ett kapitel ikväll tänkte jag så det är klart. Imorgon börjar Principles of Management, fett illa är att jag missat första lektionen för alla missförstod varandra kring schemat - oh well!

Nej nu ska vi iväg och fika innan ett möte med tidigare utbytesstudenter!
Ciao

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0