O-day

Ja ingen har väl missat att idag så svär Obama presidenteden och woho vilket party :p Dom kommer visa hela festligheterna på storstorskärm i Campus Centret under hela dagen - med start om 15 minuter faktiskt. Man lär ju ta sig en titt förbi där för att kolla in läget.

Själv ska jag strax till gymmet och köra - gud så skönt det ska bli!! Har varit stängt under helgen men nu är det öppet igen. Sedan har jag en lektion, Management, innan jag tänkte slå mig ner i biblioteket och spendera kvällen där. Vi får se om jag går vilse och hamnar på Old Bag någonstans mitt emellan men skulle vara skönt att avsluta en del skolarbeten. Har test på torsdag också och midterms börjar krypa upp lite sakta mot en så ska börja plugga lite smått inför dom. Har två officiella Midterms och i management har vi tre mindre istället.
Känns dock inte så svårt..jag kan redan det mesta, men självklart finns det alltid lite små saker som ska in, typ massa uttryck och liknande. Men de ska bli spännande och se hur bra/dåligt jag lyckas på de amerikanska proven. :p

Puss och kram!

Kommentarer
Postat av: Lina van der Putten

Stort grattis till Obama, jag tror att han kommer göra sig riktigt bra som president :)

2009-01-20 @ 17:41:00
URL: http://lvdp.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0