Biblioteket!

Nu har det verkligen varit en heeeeldag med plugg!
Släpade mig själv ur sängen kvart i nio vilket betyder - brottom! Skulle äta min nya vaniljyoghurt och müsli tll frukost men de smakade bara socker så de fick åka i sopporna, att dom inte kan ha vanlig frukost! Ska köpa mjölk och Special K för de är nog de enda vettiga som funkar, tyvärr!
Aja första lektionen är Principles of PR..inget quiz idag för vi tittade på film - den kursen är konstig men underbar. Folket i kursen är trevliga och läraren super. Sedan till biblioteket för lunch och opponeringsskrivning till 12.30 när närsta kurs börjar vilket är Advertising och promotion med VÄRLDEN underbaraste lärare! Han är fab fab fab! Engagerad och rolig!

Sedan var det biblioteket från strax innan 14-18, och 19.20-när jag nu blir klar! Ska skriva etvå intervjuer och är halvvägs med det och sedan sammanfatta ett case, och förhoppningsvis välja en produkt jag ska utveckla under kommande 9 veckor, oh de ska bli så kul!

Har spanat lite på kommande kurser...funderar på att ta en kurs i teatersminkning - skulle inte de vara underbart!! Måste bara läsa 9 relevanta poäng nästa quarter eftersom jag läser 15 nu..så ska läsa 3 credit roliga kurser! :)

Nej...plugga var det ju! Har fotat idag..lägger upp dom när jag är på rummet!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0